آموزش پرورش صیفی جات

بهترین روش کاشت و پرورش صیفی جات در خانه 

درآمد پرورش قارچ و درآمد کاشت صیفی جات به گونه ای است که پرورش آن‌ها از رشته های پرسود و کاربردی کشاورزی محسوب می شوند. پرورش صیفی جات بسیار درمنازل استفاده می شود به همین خاطر امروزه به دلیل آپارتمان نشینی و کمبود فضا و مشغلهٔ زیاد معمولاً اکثر افراد مایحتاج سبزی و صیفی جات خودشان رو خریداری می کنند. مطمئناً چیدن سبزی هایی که خودتان پرورش می دهید، واقعا لذت بخش است.

علاوه بر این می توانید از تازه و طبیعی بودن اینها هم مطمئن باشید. رنگ سبز آن ها باعث آرامش و طراوت و شادابی افراد می شود. بنابرین پرورش صیفی جات امروزه باعث شده افراد از مزایایی بهره مند شوند.

حتی از نظر روحی پرورش صیفی جات می تواند تأثیرات مثبت فراوانی دارد. همهٔ ما می توانیم با گذاشتن، چندتا گلدان قشنگ که پر از میوه های رنگارنگم هستند سبزی و شادابی رو به خونه هایمان بیاوریم در حقیقت شما با کاشت صیفی جات در منزلتان، می توانید تا میزان زیادی، نیاز غذایی خانواده‌تان به صیفی جات را تأمین نماید.

همچنین با قرار دادن چند گلدان قشنگ که پر از میوه های رنگارنگ هستند، سبزی و شادابی را به خانه هایمان بیاوریم، برای پرورش صیفی جات در منزل ، وسایل زیر مورد نیاز است: بذر، گلدان مناسب، دستکش، آبپاش کوچک، بیلچه، خاک آسیاب شده که مناسب برای صیفی کاری، پوکه. در ادامه به معرفی و برخی آموزش پرورش صیفی جات پرداخته ایم.

بهترین بذرها برای پرورش صیفی جات کدام اند؟

پرورش گل و گیاه در منزل  برای درآمد و پرورش صیفی جات امروزه بازار خوبی پیدا کرده است که در ادامه به معرفی و آموزش برخی پرورش صیفی جات پرداخته ایم.

هر آن چیزی که درباره پرورش خیار باید بدانید

خیار از نظر طب قدیم ایران سرد بوده و خنك كننده بدن می باشد و به هضم غذا نیز كمك می كند، خیار دارای ویتامین‌هایی است که روزانه بدن ما به آنها نیاز دارد ویتامین‌های موجود در خیار عبارت اند از: B1،B2،B3،B5،B6، اسیدفولیک، ویتامین C کلسیم، آهن، منیزیم، فسفر و پتاسیم و روی

روش کاشت خیار در گلدان

شما در پرورش صیفی جات به خصوص، خیار باید مراحل زیر را انجام دهید تا بتوانید به نتیجه مطلوبی در پرورش صیفی جات دست پیدا کنید.

1) بذر خیار را در عمق 1 تا 2 سانتی متری خاک بکارید فاصله بین بذرها حداقل باید 2 سانتی متر باشد.

2) پس از کاشت بذرها، خاک را در چند مرحله آبیاری کنید اما دقت کنید که خاکتان خیلی خیس نشود. شما میتوانید از کود NPK 12-12-36 یا کود NPK 20-20-20  برای میوه دهی بیشتر، استفاده نمایید.

3) برای رشد بهتر و پرورش صیفی جات ، باید گلدان را به مدت 6 ساعت در نور مستقیم آفتاب نگهداری کنید.

4) بعد از چند روز، بذر خیار شروع به جوانه زنی می‌کند و تا زمانی که ارتفاع جوانه‌ها به 7 سانتی متر نرسیده است، باید صبر کنید.

5) پس از این، بوته خیار به طور متوسط روزی 2 سانتی متر رشد میکند.

  نحوه برداشت خیار

شیوه اصولی و صحیح چیدن خیار در پرورش صیفی جات از بوته این است که آن را به سمت بالا کشیده تا بدین وسیله خیار از ساقه جدا شود. این عمل باعث میشود که بقایا یا دنباله میوه بر روی ساقه باقی نماند، زیرا باقی ماندن این قسمتها بر روی ساقه، باعث پوسیدگی ساقه می شود.

از طرفی نیز دنباله میوه، علاوه بر اینکه وزن میوه را سنگین تر می‌کند، باعث جلوگیری از نرم شدن سریع میوه هم میشود. توجه :به هیچ وجه خیار را به وسیله قیچی از شاخه جدا نکنید.

زیرا ممکن است قیچی به بیماریهای قارچی و ویروسی خاصی آلوده باشد. به این صورت ممکن است بوته خیار شما نیز آلوده شده و بیمار شود.

آموزش مرحله به مرحله پرورش گوجه فرنگی

یکی دیگر از پرورش صیفی جات، می توان به پرورش گوجه فرنگی اشاره کرد. گوجه فرنگی از جمله سبزیجات پرخاصیت است که به صورت پخته و خام مصرف می شود. اگر چه در سال های اخیر گوجه فرنگی در تمام فصول سال یافت می شود.

اما گوجه فرنگی های ارگانیک تابستانه طعم بهتری دارند. شما می توانید در خانه گوجه فرنگی ارگانیک بکارید و از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

برای این کار لازم نیست باغچه داشته باشید، بلکه در گلدان نیز می توانید گوجه فرنگی بکارید و شما فقط به آفتاب و گرمای مناسب نیاز دارید. با کاشت گوجه فرنگی هر زمان که بخواهید، می توانید از گوجه های سالمی که خود کاشته اید استفاده کنید.

اگر می خواهید با طریقه کاشت گوجه فرنگی آشنا شوید و بدانید بهترین رشد گوجه فرنگی در چه آب و هوایی و چه زمانی است با این بخش از نمناک همراه باشید.

آموزش مراحل و روش کاشت و پرورش گوجه فرنگی در منزل

برای ساده تر شدن کار برای پرورش صیفی جات از جمله گوجه فرنگی مراحل را به صورت طبقه بندی باید انجام دهید.  که در ادامه توضیح خواهیم داد تا طبق همان پیش بروید، مراحلی که شامل :

از بذر آغاز کنید: گوجه فرنگی را می توان از بذرهای خشک بسته بندی شده، دانه های تازه ای که از گوجه فرنگی های برش خورده جدا کرده اید و یا از نشاء های آماده، رشد و پرورش دهید. می توانید دانه ها را بصورت آنلاین از محل های مبادله بذر، از محل و یا از مکان های دیگر بخرید.

همچنین می توانید دانه ها را از بخش باغ یک فروشگاه بخرید. اگر می خواهید دانه های گیاه را جمع کنید به حداقل یک گوجه فرنگی نیاز خواهید داشت. اطمینان حاصل کنید گوجه فرنگی از گیاه موروثی یا با دانه های گرد افشانی است.

اگر گوجه فرنگی را از یک گیاه پیوندی با دانه های کنترل شده به طور شیمیایی انتخاب کنید، نتایج در پرورش صیفی جات ممکن است چشمگیر نباشد. کاشت نشاء گوجه فرنگی، ساده ترین روش برای کاشت و پرورش گوجه فرنگی است. گوجه فرنگی به چهار دسته از نظر شکل تقسیم می شود

از دیدگاه پرورش صیفی جات، پرورش گوجه فرنگی از نظر شکل به چهار دسته کروی، کبابی، خمیری و گیلاسی تقسیم می شود. گوجه های گیلاسی بسیار کوچک هستند و برای تهیه سالاد استفاده می شود. گوجه های کبابی، بزرگترین گوجه ها بوده و گوجه های کروی بهترین شکل گوجه هستند. از گوجه های خمیری نیز برای تهیه سس استفاده می شود.

گوجه فرنگی را داخل ظرف پلاستیکی بریزید: برای بذرگیری از گوجه فرنگی شما به یک ظرف پلاستیکی با درپوش گشاد، برای چند روز نیاز دارید. برای بذرگیری ابتدا گوجه فرنگی ها را از وسط نصف کنید و درون ظرف بریزید.

بر روی ظرف برچسب بزنید: اگر از چندین نوع مختلف گوجه برای بذرگیری استفاده می کنید، روی ظرف برچسب بزنید تا از هر گونه اشتباهی جلوگیری کنید. درپوش را روی ظرف قرار دهید اما آن را نبندید تا اکسیژن به آن برسد.

گوجه فرنگی ها را در جای مناسب قرار دهید: ظرفی را که در آن گوجه ریخته اید را در جایی مناسب و دور از نور مستقیم خورشید مانند انباری و غیره قرار دهید. زیرا فرآیند تخمیر می تواند بوی ناخوشایندی را به همراه داشته باشد.

ظرف را هر روز به هم بزنید: بعد از چند روز یک لایه از قارچ روی دانه ها ظاهر خواهد شد. این فرآیند در پرورش صیفی جات، می تواند بسیاری از بیماری های ناشی از بذر را از بین ببرد که می تواند بر تولید بعدی گیاهان تأثیر بگذارد. دقت کنید که دانه ها را کمی بعد از تشکیل قارچ برداشت تا دانه ها در ظرف جوانه نزنند.

لایه قارچی را جدا کنید: با استفاده از دستکش لایه ی قارچی را بردارید. دانه های گوجه فرنگی در کف ظرف فرو خواهند رفت.

دانه های گوجه فرنگی را جدا کنید: تمام محتویات ظرف را در صافی بریزید و مراقب باشید دانه ها را دور نیندازید. بعد از این که تمام دانه ها را درصافی جمع کردید، آن ها را به طور کامل با آب بشویید.

دانه ها را خشک کنید: دانه ها را هنگام پرورش صیفی جات، پس از شستن روی یک سطح نچسب مانند یک ظرف شیشه ای و یا کاشی سرامیک، ورق، تکه ای تخته و غیره پخش کنید. زیرا برداشتن دانه های خشک از روی کاغذ یا پارچه می تواند بسیار دشوار باشد.

اجازه دهید تا چندین روز دانه ها کامل خشک شوند و سپس آن ها را در یک کیسه پلاستیکی بسته بندی کنید. دقت کنید که انواع دانه ها را در ظرف برچسب بزنید.

بذر ها را در مکانی خنک و تاریک نگه دارید: بذرهایی را که خشک و بسته بندی کرده اید را در یک ظرف محفوظ از هوا در یخچال بگذارید تا آب و هوای زمستانی را شبیه سازی کنید. بذرها را در فریزر قرار ندهید، این کار به آن ها آسیب خواهد رساند.

بهترین زمان کاشت گوجه فرنگی و پرورش صیفی جات

بهترین زمان برای کاشت گوجه معمولاً فصل بهار می باشد اما در صورت کاشت گوجه در گلدان و محیط خانه تنها کافی است شرایط پرورش گوجه در دمای 20 درجه را تأمین کنید.

آبیاری گوجه فرنگی

گوجه با آبیاری بیش از اندازه خراب می شود، آن را  فقط زمانی آبیاری کنید که خاک گلدان رو به خشک شدن برود. آب دادن به پایه گیاه به جلوگیری از گسترش کپک روی برگ ها کمک می کند.

نور گوجه فرنگی

برای رشد، گوجه فرنگی یا در طول روز حداقل به 6-10 ساعت نور آفتاب نیازمند است؛ بنابراین گیاه شما باید در مکانی قرار گیرد که نور مستقیم آفتاب به آن بتابد.

کود دهی گوجه فرنگی

دو هفته پس از جوانه زنی و کمی که گیاه بزرگتر شد، هفته ای یکبار کود مایع شامل: فسفر، پتاسیم و ازت به آن اضافه کنید، اما بعد از گل دهی از دادن کود به آن خود داری کنید.

دمای مناسب گوجه فرنگی

در هنگام پرورش صیفی جات، برای رشد گوجه فرنگی بهترین دما در روز بین 20-25 درجه و در شب بین 17-19 درجه می باشد.

هرس گوجه فرنگی

برای اینکه انرژی گیاه صرف رشد ساقه و قوی تر شدن آن شود، بهتر است برگ های پایینی گیاه را هرس کنید. شاخه هایی بین ساقه کناری و ساقه اصلی رشد می کنند. این شاخه ها را از گیاه گوجه فرنگی بکنید.

کمک به گرده افشانی گوجه فرنگی

برای پر بار شدن گیاه در پرورش صیفی جات در باغچه زنبورها، پروانه ها و باد عمل گرده افشانی در طبیعت را انجام می دهند. در داخل منزل شما می توانید این کار را با تکان دادن ساقه گیاه و زدن ضربات آرام به آن انجام دهید تا گرده افشانی به خوبی انجام شود و محصول بیشتری برداشت کنید.

برداشت گوجه فرنگی

بین 60-80 روز طول می کشد تا گوجه به میوه دهی برسد. بوته گوجه شما می تواند در تمامی فصول سال میوه بدهد. برای کندن میوه ها به آرامی آنها را پیچ دهید و از کشیدن خود داری کنید.

چرا پرورش توت فرنگی پرطرفدار است؟

این میوه جزو پرورش صیفی جات به حساب می آید که به صورت خانگی در باغچه‌ها و گلدان‌ها قابل پرورش است و کاشت آن در مناطق شهری در محیط داخلی خانه ها یا در تراس و پشت بام‌ها رایج شده است.

در اروپا نیز توت فرنگی، قدمت چندان زیادی ندارد و تاریخچه آن به حدود ۳۰۰ تا ۲۵۰ سال پیش برمی‌گردد که اولین بار، توت فرنگی را از انواع وحشی آن مشتق گرفته اند و به شکل گیاهی زراعی درآورده‌اند. میوه توت فرنگی در انواع دسرها و خوراکی ها استفاده می‌شود.

ویژگی های گیاه توت فرنگی

گیاه توت فرنگی در برابر سرما و حتی یخ زدگی مقاوم است و دماهای زیر صفر را تحمل می‌کند. به طور کلی این گیاه، رطوبت دوست است و ریشه های سطحی دارد که به کم آبی حساس اند و گیاه، تابستان های گرم و خشک را نمی‌تواند تحمل کند. نوع یا اصطلاحاً رقم گیاه، یا بهاره است که در بهار میوه می‌دهد یا چهار فصل. به همین خاطر جز آسان ترین پرورش صیفی جات به حساب می آید.

نوع چهار فصل توت فرنگی، مقاوم تر است و در طول سال چندین بار محصول می‌دهد. بوته‌های توت فرنگی، تک جنس یا دو جنس هستند که اگر تک جنس باشند نیاز به گرده افشانی توسط حشرات دارند.

به همین دلیل  در صورتی که در کنار بوته های توت فرنگی یا چند کندوی زنبور عسل نگهداری کنید. به دلیل کمک کردن زنبور ها به گرده افشانی توت فرنگی، کیفیت و میزان محصول دهی توت فرنگی به مقدار چشمگیری افزایش یافته  و کیفیت محصول نیز بهتر می‌شود.

خاک مناسب برای کاشت توت فرنگی و پرورش صیفی جات

همان طور که گفته شد، گیاه توت فرنگی یک گیاه آب دوست است  گیاهان آب دوست معمولا در خاک شنی رشد خوبی دارند. خاک شنی یعنی درصد شن آن بیش از رس و یا مواد آلی خاک باشد.

این نوع خاک تخلخل و نفوذپذیری بیشتری از انواع دیگر خاک دارد و ریشه های سطحی توت فرنگی نیز به راحتی می‌توانند در آن به رشد و توسعه خود ادامه دهند.

در مورد تقویت خاک توت فرنگی، بهتر است از کودهای کمپوست گیاهی استفاده شود. ولی اگر از دیگر کودها نیز استفاده کنید به شرط اینکه میزان کود، بیش از حد نباشد مشکلی پیش نمی‌آید. ولی اگر کود زیاد باشددر پرورش صیفی جات، اصطلاحا گیاه می‌سوزد چون مخصوصاً کودهای حیوانی یک گرمای طبیعی دارند که ممکن است به گیاه صدمه بزنند.

بعضی اوقات، برای کاشت توت فرنگی در پرورش صیفی جات به جای  لایۀ رویی خاک از کاه و کلش و یا خاک اره استفاده می‌شود و گفته می‌شود این روش بهتر از استفاده از خاک است. چون اگر  کاشت توت فرنگی به وسیله بذر باشد، بذر ها کمتر آسیب می‌بینند و  رطوبت خاک زیرین نیز بهتر حفظ می‌شود.

ازدیاد و تکثیر جنسی با بذر در زمینه پرورش صیفی جات

کاشت توت فرنگی با بذر به دو روش مستقیم و غیر مستقیم انجام می‌شود. در روش مستقیم، بذر توت فرنگی در بستر اصلی کاشت، کاشته می‌شود. در روش غیر مستقیم ابتدا بذرها در یک مکان موقت کاشته می‌شوند و بعد از جوانه زنی و تبدیل به گیاهان جوان کوچک که اصطلاحاً به آنها نشاء گفته می‌شود.

نشاء های سالم و با کیفیت به بستر اصلی کاشت توت فرنگی، منتقل می‌شوند و در آنجا کاشته یا اصطلاحاً «نشاکاری» می‌شوند. برای ازدیاد توت فرنگی با بذر، معمولا ابتدا بذر توت فرنگی در یک مکان موقت کاشته می‌شوند.

بهترین روش تهیه خانگی بذر توت فرنگی و نحوه کاشت گلدانی آن

کاشت ورقه‌های بذردار میوه توت فرنگی، بهترین روش است. در این روش، لایه بیرونی چند میوه توت فرنگی را با چاقو جدا کنید، دقیقاً مثل حالتی که می‌خواهید یک میوه را پوست بکنید. با این کار بذر ها را به صورت ایمن برای کاشت توت فرنگی در خانه فراهم کرده اید.

سپس این ورقه‌های نازک از میوه توت فرنگی را که بذر روی آنها قرار دارد از سمت برش روی سطح خاک آماده شده قرار دهید. به گونه ای که سمتی از ورقه ها که بذر روی آن‌ها قرار دارد به سمت بیرون و قابل رویت باشد.

سپس به اندازه حدود یک سانتی متر، روی آنها خاک بریزید و خاک را فشرده نکنید و در همان لحظه گلدان را آب پاشی کنید. باید هر یکی دو روز گلدان ها را آب پاشی کنید تا جوانه های توت فرنگی از ورقه های میوه، شروع به رشد کنند.

سپس وقتی جوانه ها تبدیل به یک گیاه حدود ۵ – ۱۰ سانتی‌متری شدند، می‌توانید آن‌ها را به آرامی از محل کاشت اولیه خود جدا کنید و در محل اصلی بکارید. در این جابه جایی متوجه می‌شوید که هر جوانه توت فرنگی خود دارای ریشه شده و اکنون نشاء توت فرنگی نام دارد.

روش کاشت ورقه های میوه توت فرنگی، بیشتر مناسب کاشت خانگی و کوچک مقیاس توت فرنگی است و در کاشت گلخانه ای و یا زراعی از این روش استفاده نمی‌شود.

برخی از نکات و اقدامات لازم در کاشت توت فرنگی و مراقبت از آن

قبل از کاشت به روش تقسیم بوته یا نشاکاری، می‌توان بستر کاشت را با مالچ یا پوشش پلاستیکی پوشاند و با این کار جلوی رشد علف های هرز گرفته می‌شود و رطوبت خاک نیز حفظ می‌شود. گزینش گیاهان سالم توت فرنگی قبل از کاشت، بسیار مهم است و هم در مورد نشاء و هم تقسیم بوته به سلامت گیاه توجه می‌شود.

اگر لکه های موسوم به سفیدک، روی برگ و ساقه مشاهده شد، این مسئله به  معنی بیمار بودن گیاه است. سیاه بودن ریشه ها نیز نشان از پوسیدگی دارد. در آبیاری گلخانه ای توت فرنگی، ممکن است میزان رطوبت اضافه در گلخانه از حد معمول بیشتر شود.

باید این رطوبت اضافه را خارج کرد و یا با تنظیم حرارت، گیاهان را اصطلاحا خشک کرد. چون در غیر این صورت ممکن است توت فرنگی‌های گلخانه ای بپوسند و از بین بروند.

صرف نظر از مکان کاشت توت فرنگی، باید محیط اطراف بوته‌ها از علف‌های هرز پاکسازی شود و همچنین ساقه‌های رونده گیاه نیز قطع شوند. چون بعد از تکثیر کردن گیاه دیگر نیازی به این ساقه‌ها نداریم و این ساقه‌ها بخشی از قدرت بوته اصلی را می‌گیرند و صرف تکثیر بیشتر می‌کنند که دیگر نیازی به آن نداریم.

در کاشت خانگی برای پرورش صیفی جات، قبل از آنکه میوه ها رنگ بگیرند باید روی گیاه را با یک پارچه توری بپوشانید تا میوه ها را از گزند پرندگان و حشرات دور نگه دارید.

کاشت فلفل دلمه ای در گلدان و گلخانه ها رایج است. با توجه به محبوبیت فلفل دلمه ای و طعم بی نظیر و کاشت راحتی که دارد به یک گیاه پر طرفدار تبدیل شده است.

روش درست پرورش فلفل دلمه ای 

آخرین صیفی جاتی که می توانید پرورش دهید، پرورش فلفل دلمه ای است که برای کاشت فلفل دلمه ای باید بذر ها را به مدت چند ساعت در آب خیس کنید. برای جوانه زنی سریع تر می توانید یک لیوان چای بابونه گرم را روی بذر ها بریزید. آب گرم باعث زودتر شکستن پوسته ی بذر می شود.

حال باید ظرف نشاء را آماده کنید. سینی نشاء را از خاک حاصل خیز و مرغوب پر کنید. سوراخی به عمق یک سانتی متر در خاک ایجاد کنید. بذر را درون آن قرار داده و سوراخ را از خاک پر کنید.

ظرف را در یک جای گرم قرار دهید دمای مناسب برای پرورش فلفل دلمه ای ۲۱ تا ۲۶ درجه سانتی گراد است. نور خورشید نیز برای فلفل ها لازم است.

سطح خاک در پرورش صیفی جات را به طور مداوم اسپری آب کنید تا سطح خاک خشک نشود. این عمل در همه صیفی جات صدق می کند. البته از زیاد خیس شدن خاک نیز بپرهیزید.

برای کاشت فلفل دلمه ای در گلدان زمانی که جوانه دارای دو برگ کامل شد می توانید گیاه را از سینی نشاء به گلدان مورد نظر منتقل کنید. در هر گلدان می توان یک یا چند گیاه را قرار داد. فاصلهٔ بین گیاهان در گلدان حداقل ۵ سانتی متر باشد.

مراقبت های مورد نیاز فلفل دلمه ای یکی از گزینه های ساده پرورش صیفی جات:

فلفل ها در هنگام پرورش صیفی جات، باید در جای گرم و نور کافی قرار داد. استفاده از چراغ های فلورسنت برای فلفل مناسب است و روزانه به مدت ۸ تا ۱۶ ساعت می توانید از این چراغ ها استفاده کنید.

PH خاک باید بین ۵٫۵ تا ۵٫۷ باشد. برای متعادل کردن  PH  می توانید از آهک برای بالا بردن آن و از خاک کمپوست برای کاهش PH استفاده کنید. برای افزایش فلفل ها زمانی که گیاه گل می دهد.

با یک قلم یا گوش پاک کن تمیز روی بساک گل های نر بکشید و گرده ها را به گل ماده منتقل کنید. گرد افشانی موجب افزایش محصولات در پرورش صیفی جات می شود.

دوره رشد فلفل در هنگام پرورش صیفی جات از زمان، باروری تا برداشت محصول ۶۰ تا ۱۲۰ روز است. فلفل ها را باید در عمق ۳۰ تا ۴۵ سانتی‌متری در خاک بکارید. برای رشدبهتر و پرورش صیفی جات کمپوست و کودهای دیگر نیز به خاک اضافه کنید. فاصله میان هر نشاء باید حداقل ۳۰ سانتی‌متر از هم باشد.

بعد از این که فلفل ها قد کشیدند و بارور شدند، باید برای آن یک تکیه گاه درست کرد تا ساقه ها بتوانند وزن فلفل را تحمل کنند. می توانید از دیرک، میله های چوبی و یا فلزی استفاده کنید.

برداشت فلفل باید در زمان مناسب خود صورت گیرد. هنگامی که فلفل ها بزرگ شوند و تغییر رنگ داشته باشند، نشان دهندهٔ فصل برداشت است. برای برداشت فلفل ها از قیچی و یا چاقوی تیز استفاده کنید

پرورش فلفل دلمه ای برای در منزل و آپارتمان همچنین در فضای باز به راحتی صورت می‌گیرد. فقط باید توجه کنید که فلفل‌دلمه‌ای را باید در دمای ۲۱ تا ۲۶ درجه نگهداری کنید. هوای سرد برای این گیاه اصلاً مناسب نیست.

برای دیدن آموزش پرورش صیفی جات، آموزش پرورش زعفران، آموزش احداث و ترمیم باغات میوه، آموزش پرورش گلخانه هیدروپونیک و …  بصورت اصولی در آموزشگاه راشا افق با کارشناسان در ارتباط باشید.

 

برای ثبت نام به سه روش می‌توانید اقدام کنید

روش اولثبت نام حضوری

برای ثبت نام به روش حضوری از قبل با کارشناسان هماهنگی انجام می‌دهید و با دریافت آدرس به محل آموزشگاه مراجعه کنید.

روش دومثبت نام تلفنی 

در این روش شما به صورت تلفنی با کارشناس مربوطه ارتباط می‌گیرید و بعد از مشاوره و دریافت اطلاعات لازم، ثبت نام خود را تکمیل می کنید. جهت مشاهده شماره تماس ها وارد صفحه تماس با ما بشوید.

روش سومثبت نام از طریق سایت 

برای این روش ابتدا وارد سایت rashaofogh.com می‌شوید، وارد دسته بندی رشته موردنظرتان می‌شوید و رشته ای که تمایل به آموزش آن را دارید انتخاب می‌کنید. سپس با انتخاب نوع دوره (حضوری ، غیرحضوری و یا خصوصی) به درگاه پرداخت اینترنتی متصل می‌شوید. بعد از پرداخت موفق وارد حساب کاربری خود شده و اطلاعات کامل درباره مشاهده دوره را مشاهده می نمایید.

 

 

بله ، آموزش های راشا افق صفر تا صد هست و شما بصورت کامل و جامع آموزش میبینید

 

 

  • دوره های حضوری: به دوره هایی گفته می شود که شما پس از ثبت نام رشته مورد نظر خود، با دریافت اطلاعات از روز و ساعت برگزاری رشته توسط کارشناسان راشا افق به محل راشا افق جهت شرکت در دوره حاضر می شوید.

 

  • دوره های غیر حضوری: به دوره هایی گفته می شود که شما پس از ثبت نام رشته خود، می توانید دوره خود را بصورت غیرحضوری از طریق سایت راشا افق به مدت یک هفته مشاهده نمایید و بعد از دوره یک هفته پشتیبانی برای پرسش و پاسخ با مدرس هم دارید.
  • دوره های خصوصی : به دوره هایی گفته می شود که شما پس از ثبت نام رشته مورد نظر خود، با دریافت اطلاعات از روز و ساعت برگزاری رشته بصورت خصوصی توسط کارشناسان راشا افق به محل راشا افق جهت شرکت در دوره حاضر می شوید.

 

 

بله، تعامل میان شما و مدرس دوره یکی از مهمترین عوامل افزایش کیفیت دوره و بهره گیری از آن است شما به مدت یک هفته فرصت دارید سوالات خود را مطرح کرده و پاسخ آن را از مدرس دوره خود دریافت نمایید.

 

 

بله ، شما می‌توانید قرارداد مشاوره جهت راه اندازی با مدرس دوره خود به مدت طول دوره پرورش عقد نمایید و کسب و کار خود را با کمترین ریسک ممکن و بالاترین بازدهی و همچنین استفاده از دانش و تجربه استاد، از ابتدا راه اندازی کنید

 

 

.هزینه مشاوره جهت راه اندازی مزرعه و پشتیبانی با توجه به بعد مسافت و تعداد سرکشی و بازدید از کسب و کار شما و همچنین مدت زمان بهره برداری از کسب و کارتان متغیر می‌باشد که هزینه به صورت توافقی بین شما و مدرس مربوطه منعقد می گردد.

 

 

بله، برای به روز رسانی اطلاعات در جهت پیشرفت کسب و کار، باید در دوره ها و آموزش های مختلفی شرکت داشته باشید. دوره‌های آموزشی راشا افق کامل‌ترین اطلاعات و نکات را در اختیار شما عزیزان قرار می‌دهد که نیاز به آموزش‌های مکمل و مجدد نداشته باشید.

 

 

بله، با شرکت در هر دوره گواهینامه شرکت آرمان مهارت ساز راشا افق برای شما صادر و در پایان دوره به شما تقدیم می گردد.

 

 

بله، شما با پرداخت جداگانه می‌توانید درخواست گواهینامه بین المللی شرکت در همان دوره را دریافت نمایید.

 

 

پشتیبانی به این معنا می باشد که سه بار می توانید برای رفع اشکال و آموزش مجدد (به صورت کاملا رایگان) در دوره ها شرکت نموده و بهره مند شوید.

 

 

بله، شما می‌توانید از ساعت ۹ صبح الی 10 شب با بخش پشتیبانی سوالات خود را مطرح کنید.

مشاوره و ثبت نام تلفنی

جهت ثبت نام دوره حضوری یا غیر حضوری آموزش پرورش صیفی جات می توانید با شماره های زیر تماس بگیرید

شمارت وارد کن مجانی مشاوره بگیر

شماره خودتون برای مشاوره رایگان وارد کنید

rocket

بازخوردی بنویسید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

نام و نام خانوادگی

ایمیل

اطلاعات دوره

نحوه برگزاری

نحوه برگزاری:

حضوری ،‌غیرحضوری و خصوصی
مدت زمان آموزش

مدت زمان آموزش:

دو روز
مشاوره و راه اندازی

مشاوره و راه اندازی:

دارد
پشتیبانی بعد از دوره

پشتیبانی بعد از دوره:

دارد
اعطای گواهینامه پایان دوره

اعطای گواهینامه پایان دوره:

دارد
ارائه جزوه تخصصی آموزشی

ارائه جزوه تخصصی آموزشی :

دارد

توجیه اقتصادی

حداقل فضا

حداقل فضا:

حداقل 3000 متر
نوع فضا

نوع فضا:

فضای بسته
طول دوره

طول دوره :

از 1 تا 5 سال
حداقل تعداد

حداقل تعداد:

از 12 تن تا 380 تن
حداقل ثابت

حداقل ثابت:

از 2 میلیارد تا 4 میلیاردو و 400 میلیون تومان
سرمایه در گردش

سرمایه در گردش:

از 2 میلیارد تا 4 میلیاردو و 400 میلیون تومان
حداقل درآمد

حداقل درآمد:

از 2 میلیارد تا 8 میلیارد تومان
حداقل سود خالص

حداقل سود خالص:

از 500 میلیون تا 2 میلیارد تومان

1

0

اشتراک گذاری

تماس تماس با ما
کپی شد