آموزش جامع و تخصصی پرورش قورباغه
حالا که از نداشتن مشکل شرعی پرورش این الماس سبز مطمئن شدیم، به سراغ مقدمات پرورش آن می رویم. ابتدا باید به فکر یک زمین باشید. البته با توجه به اینکه قورباغه، یك جانور دوزیست است حتما باید محلی را انتخاب کنید که شرایط زیستن این موجود و پرورش قورباغه را داشته باشد.
همین شد که منصور جنوب را ول کرده و به شمال کشور و آن نيز حاشیه انزلی آمد و در کنار تالاب انزلی، زمینی را که برای این کار ایدهآل بود، انتخاب کرد.
آنگونه که وی میگوید، قبلا اقبالی برای پرورش قورباغه وجود نداشت و گرفتن مجوز برای پرورش، کاری بسیار سخت بود ولی با رونق پرورش موجوداتی مانند کروکودیل، مسیر برای پرورش قورباغه نيز باز شد.
باید بدانید که پس از زمین، باید دور تمام این زمین را حصار بکشید آن نيز به طور ویژه، تا راه مار را ببندید. مار، یکی از دشمنان اصلی پرورش قورباغه است. علاوه بر پرورش قورباغه، پرورش عقرب هم کسب و کاری پرسود است اما باید بدانید نحوه پرورش عقرب با پرورش قورباغه متفاوت است.
چه نوع قورباغه ای برای پرورش مناسب است؟
اما پس از طی این مراحل، باید به فکر تامین قورباغه باشید.
نکتهای که باید به آن توجه داشت این است که هر قورباغهای خریدار ندارد و حتی در میان قورباغهها، گونههای سمی نيز وجود دارد که سم آنها به راحتی انسان را از پا درمیآورد.اما نگران نباشید خوشبختانه گونههای سمی قورباغه در ایران بسیار کم و نایاب است و شما در این زمینه با مشکلی روبهرو نخواهید شد.
خوشبختانه در ایران گونه ای از قورباغه به نام «رانا» وجود دارد که از هر نظر برای پرورش قورباغه در ایران مناسب است و در آن سوی مرزها نيز خواهان کم ندارد.
و چون بومی است، با آب و هوای مردابی ایران نيز کاملا سازگار است و هرجا بتوانید چنین شرایطی را برای آن فراهم کنید، میتوانید امیدوار باشید که با یک تغذیه خوب، خیلی زود تلاشهایتان به ثمر بنشیند و قورباغههای چاق وچله را برای عرضه آماده کنید .
برای شروع کار پرورش قورباغه به چه چیزی نیاز داریم؟
اما برای آماده کردن یک مزرعه پرورش قورباغه، به مولد نیاز دارید. مولد، قورباغهای با قابلیت باروری بالاست و برای شروع کار لازم است. بيشتر موارد باید قورباغهها را از خارج کشور و کشورهایی مانند مالزی وارد کرد که اکنون در سطح اول تولید قورباغه در جهان قرار دارند.
اما واردات قورباغه به این آسانی نیست؛چراکه ابتدا باید مجوزهای واردات را اخذ کنید و پس از خرید و ورود قورباغه های مولد به کشور، باید این قورباغهها مدتی در قرنطینه بمانند و پس از پایش و کنترل از سوی سازمان دامپزشکی وارد کشور شوند.
با وارد کردن قورباغه مولد به مزرعه باید منتظر تخمریزی آن باشید.
معمولا هربار قورباغههاي ماده، هزاران تخم میگذارند که نه همه آن بلکه بخشی از آن به قورباغه تبدیل میشود. در مورد تغذیه نيز نگران نباشید چون قورباغهها تقریبا همه چیز خوارند.
اگر مزرعه شما در مناطق باتلاقی است که چه بهتر، کافی است مانند ابتکاری که منصور به خرج داده، روی مزرعه را با لامپ مهتابی بپوشانید تا با حجم عظیمی از حشرات روبه رو شوید و قورباغهها نيز دلی از عزا در بیاورند .
ویژگی های قورباغه صادراتی چیست؟
قورباغهای که قابلیت صادرات داشته باشد، باید بین دو تا سه کیلو وزن بگیرد. اگرچه بسیاری از قسمتهای بدن قورباغه مورد استفاده قرار میگیرد ولی سود اصلی در فروش ران قورباغه است.
بنابراین باید قورباغههای در حد جثه یک مرغ داشته باشید که البته به مرور زمان، اندازه مناسب و بازار پسند آنها را به دست خواهید آورد .
معمولا قورباغههارا پس از رسیدن به وزن ایدهآل، صید کرده و فریز میکنند و برای صادرات آماده میکنند. مقصد اصلی قورباغههای فریز شده، کشور ترکیه است. البته گفته میشود ترکیه خود به عنوان واسطه عمل می کند و قورباغهها را بدون فرآوری به سایر کشورها و بازارها عرضه میکند.
البته در کشورهایی مانند ژاپن، قورباغه در درمان برخی بیماریهای عفونی نیز کاربرد دارد .
آیا پرورش قورباغه کسب و کاری پرسود است؟
میزان درآمد پرورش حلزون و پرورش قورباغه به گونه ای است که باعث محبوبیت این کسب و کارها شده است. کشور مالزی، جزو پیشگامان تولید قورباغه و در سوی دیگر، آمریکا بزرگترین صادرکننده و واردکننده آن است. همچنین این الماس سبز به عنوان خوراک در اروپا طرفداران خاص خود را دارد که برای ران سوخاری شده آن، کم پول خرج نمیکنند.
نکتهای که مجدد باید بر آن تاکید کرد، این است که اگرچه پرورش این موجود دوزیست، آسان به نظر میرسد اما در واقع اینگونه نیست و شما باید خود را برای چند سال سخت آماده کنید زیرا در پرورش قورباغه بین دو تا سه سال نباید منتظر سوددهی باشید.
و حتما باید هدفتان را از پرورش آن، مزایا و معایب پرورش، محل زندگی، روشهای پرورش قورباغه و … به خوبی بشناسید و البته استفاده از تجارب سایر افراد موفق در این زمینه بسیار موثر است .
تغذیه مناسب قورباغه
قورباغهها به طور کلی گیاه خوار نیستند و گوشت هم میخورند. غذای قورباغه ها حشرات، عنکبوت ها، کرم و ماهیهای کوچک هستند.
قورباغه ها مانند مارها دندان ندارند و از فک بالایی برای نگه داشتن غذا استفاده میکنن. گاها قورباغه های بالغ از ملخ ها و جانوران بزرگتر نیز استفاده میکنند.
آموزش مرحله به مرحله پرورش قورباغه توسط متخصصان حرفه ای
دوره آموزشی پرورش قورباغه در مجموعه راشا افق بصورت حضوری و غیرحضوری برگزار میگردد در این دوره صفر تا صد آنچه که نیاز دارید به شما آموزش داده میشود.
به علاوه این دوره، آموزش پرورش انواع شیلات و آبزیان مانند آموزش پرورش زالو، آموزش پرورش جلبک، آموزش پرورش غذای زنده آبزیان و… نیز برگزار میشود.
سمیه رهبری
واقعا مطالب خوبی بود مرسی
1
سمیه رهبری
مهر 26, 1400 در 7:43 ق.ظواقعا مطالب خوبی بود مرسی
1
فتحی پور راشا افق
مهر 28, 1400 در 7:43 ق.ظممنونیم از شما