مدیریت بازرگانی با MBA گرایش مدیریت بازرگانی چه تفاوتی دارد؟
برای اینکه بتوانیم تفاوت مدیریت بازرگانی با مدیریت MBA بازرگانی را متوجه شویم تعریف مشخص شده که همه روی آن اتفاق نظر داشته باشند وجود ندارد. به همین دلیل بیان این تفاوت بسیار ساده نسیت اما شاید با اشاره به مواردی بتوان تفاوت آنرا متوجه شد. در مدیریت بازرگانی بیشتر توجه مدیر به افراد سازمان میباشد اما در مدیریت MBA به همه امور سازمان نظارت میشود.
در بازار کار شرکتها و کسبوکار تمایل به جذب افرادی که دوره مدیریت بازرگانی MBA را در موسسات معتبر گذرانده باشند بیشتر است. زیرا این افراد با تجربه بازرگانی شرکتها و سازمانها به خوبی آشنا هستند. موسسه راشا افق با برگزاری این دوره با اساتید مجرب و اعطاء کردن گواهینامه معتبر وزارت علوم با قابلیت ترجمه آماده میزبانی از شما دراین دوره میباشد.
برای توسعه کسب و کار، آموزش مدیریت بازرگانی بهتر است یا MBA گرایش مدیریت بازرگانی؟
برای انتخاب بهتر بین مدیریت بازرگانی یا MBA بازرگانی به تاریخچه اين علم اشاره میکنیم تا با نحوه شکلگیری آن آشنا شویم. برای کنترل و بررسي دقيق کليه آمار و ارقام مربوط به خريد و فروش محصولات در سازمان هاي تجاري از متخصصان این رشته استفاده میشود. رشته مديريت بازرگاني با ارائه طيف وسيع اطلاعات در زمينه بازرگاني، بازرايابي، امور مالي و اقتصادي فارغ التحصيلان اين رشته را براي رويارويي با بازارهاي تجارت گسترده داخلي و خارجي آماده مي کند. مديريت بازرگاني يکي از قديمي ترين گرايشات مديريت در ايران است.
مديريت بازرگاني در سال 1333 شمسي بواسطه تنظيم يک قرارداد ميان دانشگاه تهران و دانشگاه کاليفرنياي جنوبي و درراستاي تربيت مديران زبده و کارآزموده در دانشکده حقوق دانشگاه تهران با همکاري گروهي از اساتيد مجرب آمريکايي معرفي شد. در سالهاي بعد رشته مديريت بازرگاني MBA در مقاطع و گرايشهاي مختلف و در دانشگاههاي سراسر کشور ارائه شد. شاید بتوان اینطور گفت که دوره مدیریت بازرگانی MBA ادامه یا همان مدیریت بازرگانی کامل شده است.
بازار کار و آینده شغلی MBA گرایش مدیریت بازرگانی به چه صورت است؟
برای آشنایی با بازار کار مدیریت بازرگانی در ایران و خارج کشور از این جا شروع میکنیم که آخرين مرحله هر نوع کسب و کار فروش کالا يا خدمات است و با توجه به توسعه و پيشرفت روابط بين المللي ميان کشورهاي مختلف دنيا در سال هاي اخير و تاثير اين روابط گسترده بر حوزه کسب و کار و تجارت بسياري از صاحبان صنايع، مشاغل و سازمان هاي تجاري خواستار برقراري ارتباط تجاري با ساير کشورها دنيا شده اند، از اين رو آشنايي با اصول و مباحث کسبوکار، تجارت و بازرگاني از ملزومات ورود به دنياي کسب و کار است و مديريت اين روند نياز به دانش، مهارت و قابليت هاي ويژهاي دارد.
با توجه به اینکه در دنیای امروز همه کشورها و کسبوکارها به دنبال توسعه تجارت و افزایش سود هستند افرادی که این دانش را گذرانده باشند میتوانند درآمد خوبی از آن داشته باشند زیرا بازار کار آن روز بروز درحال افزایش است.
دیدگاهتان را بنویسید